29/4

Bilder från eftermiddagen










29/4

Senaste dagarna har jag jobbat, jobbat och tränat. I alla fall är det så det känns. Igår kväll blev det dock middag i west seattle med Amy, Sarah och Tracey. Amy åker ju hem på söndag :( Men som sagt så kommer jag åka till Manchester efter jag kommit hem till Sverige igen, så om ca 18 månader. Tydligen har hennes faster en lägenhet i Barcelona så vi har planer på att åka dit också och kolla på fotboll.

Idag blev det zoo med Amy, Sarah och deras barn :)


C och Amy




Amy och hennes lilla G


Kidsen


shopping


Shorts, Old Navy


T-shirt, Adidas. Kände mig tvingad att köpa den när jag såg den på Macy's

Klänning, Nordstrom BP

26/4

Fick två paket på posten idag! Ett från Sverige och ett från Forever 21 :)

schema v.17

Mån 8:15-5:15
Tis 11-5:30 7:30-10
Ons 9-5:15
Tors 8:45-3:45 7:30-9:30
Fre 8:15-5:15

W

W: I never want you to leave, because I don't want another au pair after you

23/4

Just nu chips och estrellas holiday-dip på en fredagskväll. Sämre kan man ha det!
Lite dåliga nyheter är dock att Amy kommer att lämna oss och åka hem till Manchester, men hon erbjuder mig gratis boende varje gång jag vill se United så jag har sagt till henne att jag kommer om 18 månader :)
Hon ger också bort sina skor som hon inte ska ta med sig hem och eftersom att vi har samma skostorlek så går dem till mig!

morgondagen

Har sovmorgon till halv elva imorgon för att jag ska jobba på kvällen när jag kommer hem från min klass, ska se om jag kan smita ut några minuter tidigare. Min vpappa ska nämligen jobba och min vmamma har yoga på kvällen så jag ska lägga barnen vilket innebär bad, godnattsagor och sedan sängen. Får hoppas på att de är trötta imorgon så att de somnar snabbt så att jag kan äta middag :p

Parlamentet




schema v.16

Mån 8:15-5:15
Tis 8:15-5:15
Ons 12-5:15
Tors 8:15-5:15
Fre 8:15-5:15
Lör 5:30-8:30

18/4

Igår var vi och kollade på Seattle Sounders-Kansas City Wizards, lite annorlunda mot hur vi gör i Europa på fotbollsmatcher. Först kom det in ett band som spelade lite låtar ( tänk high school filmer), och sedan kom lagen in på en röd matta och sen sjung vi nationalsången. De hade tom texten på storbildsskärmen, borde man inte kunna texten till sen egna nationalsång? Framförallt här där de sjunger den hela tiden. De fanns inga bortasupportrar alls och innna matchen hade de inte ens en flagga med Kansas, de hade dock Sounders flagga och den amerikanska. I alla fall så vann Sounders, de gjorde mål i 92:a minuten efter att ha haft ett mål bortdömt för offside tidigare. Ljungberg blev utbytt direkt efter målet men han gjorde ett bra jobb, det är ju inte riktigt samma kvalité som Premier League. Vi hade bra platser iaf, satt några meter om mittlinjen i lädersäten med armstöd och mugghållare. Vi fick gå in i Club Loungen där det fanns bar och restauranger, inte som Fredriksskans precis.

Efter matchen åkte jag och Sarah hem till Amy för att kolla hur det gick för Chelsea. United är ju bara en poäng efter nu, jag hade faktiskt tappat hoppet för ligan men ännu finns chansen. Sedan åkte vi vidare till Southcenterm vi åt på Rainforest Café, shoppade lite på HM och sedan kollade vi på bio. Date Night med Steve Carrell och Tina Fey :)


Idag har det varit fantastiskt väder så jag och Amy har hängt hemma hos Sarah på hennes terass. Det var 24 grader i skuggan :)
Jag lärde dem att spela skitgubbe så vi fördrev eftermiddagen med det, dock har jag bränt höger arm/axel men det går väl över. Efter ett par timmar på terassen åkte vi till Ballard och åt middag. Fick ett samtal från min vpappa som undrade om jag kunde jobba en timme i kväll. Min vpappa ska jobba senare ikväll och skulle innan dess ha hämtat en vän på flygplatsen men hans flyg är försenat så nu måste min vmamma hämta honom. Så jag ska jobba vid typ halv tolv ikväll men det är ju bara att se till att inte gå och lägga sig, ingen större fara då jag oftast är uppe till tolv iaf.








16/4

Återigen en helt underbar dag, jag och W har varit ute i trädgården och spelat fotboll nästan hela dagen. Han är grym för att vara 3 år.

Imorgon blir det mer fotboll då mina vföräldrar ska ta med mig på Seattle Sounders-Kansas Wizards, fick ju det i julklapp av dem :)

14/4

Strålande väder idag så på eftermiddagen gick vi till biblioteket, banken och affären. Jag har också skickat ett brev till Telenor för att säga upp mitt abonnemang så nu är det gjort. Hann även med att tvätta i förmiddags när W var på pre school. Både C och W sov i eftermiddags så jag började läsa i min nya bok jag lånade på bibblan. The It Girl, handlar om Jenny från Gossip girl när hon börjar på internatskola. Har redan läst ca 110 sidor så den är väldigt lättläst.

C satte en penny (1 cent) i halsen idag, tur för mig så hände det imorse innan jag började jobba. De hade tydligen fått vända han upp och ner för att få ur den. Annars äter han mer och mer riktig mat nu, vi försöker få han att sluta äta barnmat. Idag till lunch åt han bara riktig mat så det går framåt :)

13/4

Antar väl att det är dålig uppdatering igen men dagarna ser ungefär likadana ut varje vecka. Igår var dock min värdmamma hemma och var sjuk, hon hade migrän och kräktes  så hon sov typ hela dagen. Hon försökte åka till jobbet men hon kom hem efter en halvtimme igen.

Idag kom Belinda, som är en av deras gamla au pairer. Hon tog hand om H när han var cirka 2 år.
Ikväll har jag också haft klass, tredje gången nu så man börjar komma in i det.

Annars är väl allt som vanligt, C har börjat att äta riktig mat så nu plockar han upp allt på golvet och äter.

schema v.15

Mån 8:15-5:15
Tis 8:15-5:15
Ons 9-5:15
Tors 8:15-5:15
Fre 8:15-5:15

Chris Kamara


11/4

Började dagen med att åka in till nordstrom rack för att köpa badlakan till familjen hemma i sverige, köpte ett rosa, ett grönt och två randiga så jag antar att de får slåss om vem som ska ha vad. Jag köpte också födelsedagspresenter till C som fyller 1 år om några veckor. Det blev en bok och en t-shirt med en brandbil på.
Sedan kom Tracey och hämtade upp mig och vi åkte vidare mot Gasworks Park för att möta upp Amy och Sarah. Vi hade picnic, kastade frisbee och bara njöt av vädret :)






10/4

Idag blev det alltså roadtrip till Skagit och Tulip festival. Det bjöds på strålande solsken och vackra tulpaner. Första stoppet blev Tulip Town där vi åt goda smörgåsar som Amy och Sarah hade gjort till oss. Jag stod för efterrätten, nämligen chokladbröd som jag och W bakade igår. De var smått imponerade av pärlsocker ;)
Sedan begav vi oss mot La Conner, där vi lite oväntat fick se en underhållande parad. Sedan strosade vi runt lite i butikerna innan vi försökte att köra hemåt. Dock kom vi inte långt på I5, eftersom att det först var vägarbete och sedan en stor trafikolycka så stod alla filerna helt stilla så vi körde av vid Premium Outlets och kollade in butikerna i någon timma. Men trafiken gick så sakta framåt att vi bestämde oss för att äta middag istället. Efter middagen gick det i alla fall att komma ut på I5 igen även om det gick sakta. Vi körde förbi olycksplatsen och 2 filer av 4 var helt fyllda med glassplitter så det hjälpte ju inte direkt att få trafiken att flyta på igen. Hem kom vi i alla fall och imorgon blir det troligtvis att hänga i parken då det ska bli sol igen :)








W

W hade tydligen vaknat inatt och ropat Emelie, don't leave me!! Han är för gullig ibland.
Väntar på att tjejorna ska komma och hämta upp mig nu. Jag och W bakade chokladbröd igår så jag ska nog packa ihop några att ta med mig. Fick nämligen ett sms från Amy att hon gjorde smörgåsar :)

grym kille


just nu

det haglar och barnen är ute och leker

morgondagen

Imorgon blir det roadtrip till Skagit Valley för att kolla in tulip festival.

7/4

Mina ben är döda, sån jobbig träningsvärk har jag just nu och imorgon är det dags igen

Träningsvärk

Idag hade jag min första Total Body Conditioning och nu har jag världens träningsvärk, var jobbigt bara att gå ner för trappen när jag kom hem. Märks att man inte har tränat på länge men det tar väl några gånger och sen är man inne i att, det är ju ändå 2 gånger i veckan så det går nog ganska snabbt.

Var på banken igår och nu ska jag få mitt tredje bankkort på sju månader. Och det är bara för att de ändrar namn på bonussystemet de använder där jag samlar poäng så jag ska få ett nytt kort så att det står rätt namn.

Annars rullar dagarna på, idag regnade det på eftermiddagen så vi stannade inne och byggde lego. Fick förresten mina kläder jag hade beställt idag så fär väl prova dem innan det är dags för sängen.


schema v.14

Mån 8:15-5:15
Tis 8:15-5:15
Ons 9-5:15
Tors 8:15-5:15
Fre 8:15-5:15

Easter Bunny

Fick lite chokladägg och Annas pepparkakor med citronsmak av barnens mormor och morfar. I kväll ska vi på påskmiddag hos farmor och farfar.


shopping


T-shirt HM


Tröja Rubbish


Handdukar Lacoste

Lördagen

Lördagen började tidigt, var uppe strax efter halv fem för att kolla på United-Chelsea. Tyvärr gick det inget vidare men framförallt är jag mest arg på ass. domaren som inte kunde se Drogbas solklara offside när han står i perfekt linje och han har ingen som skymmer.
Efter matchen somnade jag om en stud innan jag gick upp och åt våfflor med resten av familjen, sedan åkte de till Museum of Flight så huset blev tyst. Därav råkade jag somna igen och vaknade vid 12.

På eftermiddagen åkte jag och mötte upp Sarah downtown, vi åt på Cheesecake Factory och sedan gick vi runt lite i affärerna. Sedan gick vi vidare och kollade på bio, igår blev det The Last Song. Bättre än vad jag förväntade mig då kärleksfilmer inte är min favoritgenre. Men jag har börjat gå in med låga förväntningar på filmerna så då blir de flesta filmer bra.

2/4

Min klass yoga/pilates som skulle börja imorgon har blivit inställd så nu har jag 9 timmar till jag måste gå i skolan. Men i veckan fick jag ett brev från North Seattle Community College med ett certifikat som sa att jag hade tagit 30 timmar Total Body Conditioning under vinterterminen fast det har jag inte för jag ska inte ha det förrän nu till våren. Min värdmamma sa att det var upp till mig hur ärlig jag ville vara om jag ska skicka in det eller inte. Får ju 30 timmar om jag skickar in det men jag får se hur jag gör.

Ikväll kommer min värdmammas bror A på besök, han stannar till söndag då vi ska på påskmiddag hos värdpappas föräldrar.

Idag åt vi förresten lammkotletter som smakade nästan lika bra som på Cypern :)


idag

Idag är det riktigt tråkigt väder då det regnar så nu kollar vi på Wallace & Gromit och sen ska vi nog baka lite tigerkaka :)

Smityh




---------

http://www.starbucks.com/blog/10113/starbucks-listens-to-customer-request-for-more-sizes.aspx

1/4

Gårdagen bjöd på solsken så vi gick till Scoop Park och spenderade förmiddagen där, vi samlade också ihop lite mer poäng då ett av uppdragen var att åka zip-swing där. Sedan gick vi hem en snabbis för att hämta mat till C och sedan gick vi och åt pizza på Snoose Junction. Pizzerians namn är efter svenskarna som kom hit med snus.
På eftermiddagen var vi bara hemma och tog det lugnt.

Idag hämtade barnens faster upp W och H vid halv elva-tiden för att ta med dem hem till sig och måla ägg. Så idag har det bara varit jag och C, lugnt och skönt. Men jag var snäll och gick och köpte lite påskgodis, play-doh och såpbubblor som dom ska få av mig på söndag tänkte jag. När vi ändå var ute så tänkte jag gå till banken och lösa in min check för de senaste veckorna men självklart glömde jag checken hemma.
Ringde och pratade med mamma och Louise istället :)

RSS 2.0