shopping

Beställde lite från Forever 21 igår :)






bilder 30/3


H & W med sina penseér


Pojkarna var hjälpsamma i affären


Och även på hemvägen


H planterar


W planterar


W bakar


Morotskaka


H äter morotskaka


W äter morotskaka


Jag och C

bilder 29/3


Utanför biblioteket


W på bageriet


H har byggt ännu ett flygplan


C i köket

30/3

Två dagar av spring break avklarade och än så länge har barnen varit som små änglar, igår tjaffsade de inte ens en enda gång. Min värdmamma har gjort en Tresaure Hunt så den håller oss sysselsatta under dagarna. Igår gick vi bland annat till biblioteket och bageriet och samlade ihop lite poäng. I slutet ska de få presentkort till legobutiken baserade på hur mycket poäng de får ihop :)

Idag gick vi till affären och barnen köpte en varsin penseé som vi planterade på baksidan, idag gjorde vi också morotskaka med chokladsmak då ett av uppdragen var att baka något med ägg och morätter i. Slutade lite tidigare idag då mina värdföräldrar skulle på opera med barnens farmor och farfar så innan skulle alla äta middag tillsammans och sedan skulle barnens faster ta hand om dem, jag fick självklart följa med men kände inte riktigt för att spendera kvällen med barnen och deras faster.

Schema v.13

Mån-Fre 8:15-5:15

Musik






SVERIGE

Nu har jag bokat flygbiljetter hem till Sverige så den 3:e juni lämnar jag Seattle för lite semester hemma på Öland och kommer tillbaka den 14:e igen :)

26/3

Förmiddagen bjöd på lite tråkigt väder med mulet och regn så jag och W bestämde oss för att baka, det blev blåbärsmuffins och mandelskorpor. Annars har vi mest bara varit inne och lekt förutom en stund på eftermiddagen då solen sken. Lyckades att bli skallad av C så han spräckte läppen så nu har jag ett fint ärr mitt på underläppen.






24/3

Idag var det underbara 21 grader ute så hela eftermiddagen efter lunch spenderade jag, W och C i parken :)

klasser

Glömde berätta att jag signade upp för nya klasser igår kväll. På tisdagar och torsdagar ska jag ta Total Body Conditioning och på lördagar Yoga/Pilates Power Mix, det ska ge mig 40 timmar så att då har jag bara cirka 20 timmar kvar till sommaren :)

23/3

Blev en liten annorlunda dag idag då den började med att jag och C fick följa med W's pre school på utflykt till djurparken därför att familjen som W brukar åka med till pre school på tisdagar inte kunde komma idag. Det var i alla fall strålande väder idag så det gjorde inget att dagen blev liten förändrad. Efter djuparken körde vi hem och hade lunch sedan gick vi ut på en promenad eftersom att städerskorna var här. Vi gick till starbucks och fikade lite eller W drack juice och jag tog en smoothie :)

Sedan gick vi hemåt och tog det lite lugnt innan det var dags att hämta H vid skolbussen och resten av eftermiddagen spenderade vi ute i trädgården tills min värdpappa kom hem.

Bilder kommer imorgon när jag har laddat över dem till datorn.

22/3

Här kommer dagen i bilder













Imorgon jobbar jag 9:30-6:30 så det blir lite sovmorgon :)

schema v.12

Mån 8:45-5:45
Tis 8:15-5:15
Ons 9-5:15
Tors 8:15-5:15
Fre 8:15-5:15

20/3

Nu bär det av mot Kanada, närnare bestämt Victoria, BC.

19/3

Idag invigdes skinnjackan i det sköna vårvädret vi har här i Seattle, nu blir det att packa inför helgen som spenderas i Victoria, BC!

17/3

Igår kväll bokade mina värdföräldrar flygbiljetterna till när vi ska till östkusten i sommar så nu är det bestämt att vi är iväg 24/6-4/7, vilket betyder att vi missar fjärde juli men det får väl bli nästa år istället. Ialla fall så ska vi sitta 3 och 3 på flyget dit så H tycker att jag ska sitta med han och C medans W sitter med föräldrarna, självklart tyckte dem att det var en utmärkt idé ;) På vägen hem sitter vi 2 och 2 så då ville H sitta med mig men eftersom att det är ett tag tills dess så hinner de nog ändra sig några gånger.

just nu



Jag och C sitter vid datorn en stund, nu ska vi vika tvätt :)

schema v.11

Mån 8:15-5:15
Tis 8:15-5:15
Ons 9-4
Tors 8:15-5:15
Fre 8:15-5:15
Lör & Sön Kanada

sommartid

Nu har vi ändrat till sommartid så det skiljer åtta timmar till Sverige :)


gårdagen

Igår kväll blev det mexikanskt och bio, she's out of my league. Rolig film så den kan jag rekommendera :)

13/3

Nu blir det melodifestivalen på svt play :)

bilder

Orkar inte skriva om allt vi gjorde när mamma och pappa var här så här kommer en liten bilduppdatering


På promenad i Ballard


Mamma läser för pojkarna


Jag och mamma utanför The Mirage


Mini-Elvis


Vårt hotell, The Stratosphere


The Strip


Vattenshow på The Bellagio


Vulkanshow på The Mirage


Hoover Dam


Grand Canyon


Pappa, Mamma och jag vid Grand Canyon


Utsikt från Space Needle


H och W i sina sverige-pyjamasar


Jag och pojkarna

rum

Möblerade om rummet idag med hjälp av mamma och pappa innan de åkte.
W inspekterade det ikväll innan middagen och rummet fick godkänt :p

update

Nu har jag ändrat designen på bloggen.

Idag åkte mamma och pappa hem, var roligt att ha dem här och umgås med dem :)

Nu kollar jag på greys anatomy och äter milka, har även bestämt för att stanna ytterligare ett år här i Seattle!

OS dag 5

Söndagen 28:e februari

Sista dagen i Vancover och den bestod av lite shopping och så gick vi och kollade på OS-elden i dagsljus, vi gick även upp på plattformen. Vi kollade också lite på hockeyfinalen som Kanada vann till slut och då blev hela Vancouver helt galet. OS-ringarna var dagen till ära röda för att heja fram Kanada annars har de ändrat färg efter vad för medaljer Kandad har tagit. Såg de faktiskt ändras från silver till guld en dag.
Vid fem var det dags att bege sig hemåt till Seattle igen, kom igenom gränskontrollen även tillbaka till USA :)






OS dag 4

Lördagen 27:e februari

Dagen började återigen tidigt då det var dags för herrarnas slalom uppe i Whistler. Så det var bara att sätta sig på bussen igen. När vi kom till Whistler gick vi till Starbucks och njöt lite av värmen innan vi begav oss upp mot toppen. Det var samma väder som dagen innan så de flyttade ner herrarnas start till där damerna startade. Vi fick sällskap av trevliga kanadensare och galna kroater. André Myhrer tog ett brons så jag fick fira lite som svensk, kom även med i tv några gånger ;)

Kvällen spenderade vi i Vancouver downtown med god middag och sedan med glada kanadensare som laddade upp för hockeyfinalen dagen där på :)








OS dag 3

Fredagen 26:e februari

Dagen började tidigt då bussen upp till Whistler skulle gå vid fem på morgonen. Kom upp till Whistler efter sju på morgonen för att kolla på damernas slalom. Härlig stämning men tyvärr var det både dimmigt och snöigt. Maria PH kom dock fyra och det var roligt att se, Anja körde ur men fick nästan mest jubel av alla när hon kom ner i målfållan. Efter en hel dag uppe i snön var det dags för bussen tillbaka till Vancouver igen. På kvällen stannade vi bara hemma och tog det lugnt.








OS dag 2

Torsdagen 25:e februari

Vi började dagen ganska tidigt för att åka och hämta biljetterna på deras will call office. Efter att vi hämtat upp biljetterna, gick vi och åt frukost på ett mysigt litet café för att sedan bege oss mot Canada Hockey Place. Vi kollade alltså på Sverige-Finland i damhockeyns bronsmatch. Härlig stämning och mycket svenskar, även kanadensarna höll på Sverige men tyvärr slutade det med förlust i sudden death. Efter matchen var slut gick vi till The German House, åt sen lunch och drack öl. Vi kollade också på curling där Sverige mötte Kanada, jag var nog den enda där inne som höll på Sverige.

Vi övergav dock det tyska huset och gick till en bar och kollade på finalen i damhockeyn där Kanada vann och alla sjöng nationalsången. Efter matchen gick vi och kollade på OS-elden och vi köpte också lite souvenirer innan vi åkte hemåt.














OS dag 1

Onsdagen den 24:e februari

Jag jobbade halva dagen för att sedan packa och ta bussen in till King station, där mötte jag upp Sarah och vi gick och köpte lite smått och gott för bussresan. Vi kom till Kanadas gräns för passkontroll och jag fick en stämpel i passet. Vid åtta på kvällen var vi ialla fall framme i Vancouver där vi blev upphämtade av Sarah värdpappas bror och hans fru. Mycket trevliga personer som tog med oss på en liten sightseeingtur på kvällen i Vancouver innan vi åkte hem till dem och kollade på Sverige-Slovakien i hockeyn.


schema v.10

Mån 9-6
Tis 8:15-5:15
Ons 3-5:15 & 7:30-9:30pm
Tors 6-11pm
Fre 12-5:30
Sön 4:15.6:30

shopping

Shopping från Las Vegas och Seattle


Vinterjacka Calvin Klein


Skinnjacka HM


Vit tröja AnnaB, Blå t-shirt Nike, Linne Noelle, Svart t-shirt Volcom


Väska Zara, randigt linne Forever 21, svart linne WetSeal

Klänning WetSeal

1/3

Antar att det är dags att göra en uppdatering. Kom hem från Vancouver igår kväll och det var en jättehäftig upplevelse, kommer mer detaljrik uppdatering om OS när jag har tid för det. Idag har jag jobbat och efter att H kom hem så tog jag alla pojkarna och åkte till flygplatsen för att hämta upp mamma och pappa. Härligt att se dom igen, vi tog bilen hem och då var mina värdföräldrar hemma. Visade runt dom lite i huset och mina föräldrar hade köpt en varsin ishockey-pyjamas med tre kronor till barnen. Vi åt middag och sedan bytte W om till sin pyjamas med en gång, barnen är för söta :)
Annars ikväll har jag bara umgåtts med mina föräldrar men de skulle gå och sova nu efter att ha varit uppe i ca 24 timmar.

Imorgon blir det jobb igen men på onsdag åker vi till Las Vegas och Grand Canyon :)

RSS 2.0