24/2

Jobbar 2 timmar till nu och sen ska jag packa det sista innan jag beger mig upp till Vancouver. Tydligen är det snöoväder uppe i Vancouver och Whistler så det blir ju härligt. Hoppas på sol på fredag och lördag ialla fall när det blir slalom :)

schema v.8

Mån 8-6
Tis 8:15-6
Ons 8:30-12:30
Ons eftermiddag till sön kväll - Vancouver

At maui

H - next time we go here, W will probably be big enough to go snorkling so we all can go.
Hostdad - but what about C?
H - he can stay here with Emelie.
Hostdad - I don't think she will be here then.
H - Oh, but I want here to be here. 

Maui 19/2










Maui 18/2










Maui 17/2








Maui 16/2
















Maui 15/2
















Maui 14/2






Maui 13/2








20/1

Vi kom hem till huset strax innan ett inatt efter en turbulent flygtur, det var första gången jag flög och man var tvungen att ha på sig bältet hela tiden. De ropade ut hela tiden att man var tvungen att sitta ner och var man tvungen att gå på toa skulle man vara försiktig. Men hem kom vi ialla fall.

Idag gick jag upp vid kvart över åtta för att jag hade zumba-klass vid halv tio men när jag kom till Shoreline så var det en taekwondo-tävling där och de hade tagit vårt klassrum även fast de hade blivit tillsagda att inte vara där. Vår instruktör ringde sin chef som sa att vi skulle leta efter hon som hade ansvaret för tävlingen men hon var inte där och det skulle ta för lång tid att ta dit security så lektionen blev inställd. Jag var hemma vid tio och det var au pair-möte vid elva som jag egentligen inte skulle gått på men jag bytte kläder och tog bussen downtown och gick dit.

Efter mötet åkte jag, Sarah och Rebecca till cheesecake factory och åt lunch sedan strosade vi runt lite downtown innan de skulle åka hem för att jobba. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, åt middag med familjen och deras två kompisar som ska gifta sig i oktober så jag har redan blivit tillsagd att inte göra några planer för den helgen eftersom att de inte ska gifta sig i Seattle.

Nu ska jag äta resten av min cheesecake från lunchen :)

julklapp

Tack Farmor, Mormor och Morfar för försenad julklapp!!!

18/2

Kommer kanppt ihåg vad vi har gjort sen senaste gången jag skrev.

I tisdags eftermiddag åkte vi sugar cane train, ett gammalt tåg som går mellan två byar/städer. Sedan åkte vi ner till hamnen och åt glass. 

Igår blev det stranden på morgonen och sen tog mina värdföräldrar med sig W till akvariumet och jag, H och C gick ner till poolen. C somnade så vi gick och köpte glass.

Idag har vi vart på stranden och sen har vi vart på whale whatching, vi kom riktigt nära några valar och de är stora och häftiga. Vi fick bland annat se två hanar som bråkade om en hona, de slog varanade med fenorna och det såg ganska roligt ut.

Imorgon åker vi tyvärr hem men det är ju bara några dagar kavr tills jag åker till Vancouver :)

16/2

Lite dålig uppdatering nu men jag antar att jag har en bra ursäkt eftersom att jag är på Maui!!
I söndags var mina värdföräldrar och H på en kajak och snorkeltur så jag tog hand om C och W, vi åt frukost på balkongen och sen gick vi till stranden där vi fick se en jättestor humpback whale leka i vattnet. Sedan kom resten av familjen hem så vi gick och åt lunch och glass. På eftermiddagen kom barnens faster W hit så vi lekte i poolen efter hon kom.

Igår åkte vi upp till vulkanen som jag inte kommer ihåg namnet på nu, det var jättefin utsikt och jag lyckades bränna näsan men stackars W har en jättebränna efter sina solglasögon men det ser roligt ut. Eftermiddagen spenderades sen i poolen, på kvällen bjöd de på hamburgare vid poolen så vi gick ner dit och åt middag.

Idag ska vi åka till Lahaina och åka sugar cane train, H och W är redan där med sin faster som tog med dom på en glass botton boat.

13/2

Dagen började med att H vaknade vid 5 men han somnade om till kvart i sex och väckte då W som väckte mig.

Annars idag har vi varit på stranden hela förmiddagen och eftermiddagen var vi vid poolen mendet blev molnigt och började blåsa så pojkarna kollar på byggare bob :)

12/2

Nu är jag på Maui!!!
Varmt och skönt är det, vi landade i eftermiddags så vi har inte gjort så mycket. Hälsat på min värdpappas farmor och farfar och sedan åt vi på en vietnimesisk restaurang.

Ska sova i samma rum som H och W, de ska sova i dubbelsängen och jag i enkelsängen. Kommer ju vakna vid sju på morgonen när H vaknar även om jag inte sover i samma rum som honom.

Imorgon blir det stranden :)

10/2

Idag är förkylningen bättre, vakande upp imorse och kunde andas genom näsan igen. Nu kollar jag och W på byggare bob och C sover, precis som vanligt alltså ;)
Jobbar ca 2 timmar till och sen måste jag börja packa, åker ju till Maui på fredag :)

8/2

Blev ingen feldenkrais idag då jag inte kände för att ligga och hosta i en och en halvtimma. Så nu kollar jag på one tree hill och äter glass :)
Annars har dagen varit lugn, C är ju också förkyld så det enda ansträngande vi gjorde var att gå till affären.

7/2

Jag är förkyld igen därav den dåliga bloggningen. Igår hade jag zumba-klass som vanligt, det var bara jag och en till så instruktören testade lite nytt på oss. Var hemma ca fem i elva så då passade jag på att kolla på melodifestivalen som började vid elva. Tyckte Salem var bäst och han gick välförtjänt vidare till finalen. När melodifestivalen var slut skypade jag med familjen och sen tog jag det bara lugnt resten av dagen då min näsa började rinna. På kvällen jobbade jag 2 timmar men det var inget jobbigt eftersom barnen sov :)

Idag mötte jag upp Kathie downtown, vi åt lunch och kollade runt lite i affärerna. Köpte en puma-tröja på halva priset på macy's men när jag kom hem så upptäckte jag att säkerhetstaggen sitter kvar så måste åka tillbaka någondag och fixa det. Får nog bli på onsdag då jag slutar vid kvart över fem :)

schema v.6

Mån 8:15-6
Tis 8:15-6
Ons 9:15-5:15
Tors 8:15-6
Fre Hawaii!!
Sön 7-1

Kalmar FF

Sitter och kollar på FF-Molde nu. W kollar på film och C sover.
Så jag passar på att tacka den vänliga själ som streamar matchen från tv4 sport :)

3/2

Känner att jag har haft lite dålig uppdatering här nu :)

Gårdagen bjöd på strålande solsken och ca 15 grader så jag och barnen gick till parken på eftermiddagen, hur ofta i sverige har man gått i t-shirt och uppknäppt fleece-tröja den andra februari liksom. På kvällen slappade jag framför tv'n för att färsäka ta igen förlorad sömn sedan helgen plus att måndagskvällen är uppbokad av feldenkrais.

Idag blev det inte lika fint väder, regn mestadels men solen tittade ändå fram en stund på eftermiddagen. H hade little wednesday vilket betyder att han slutar skolan 2 timmar tidigare. Så när han kom hem gick vi till biblioteket, sedan blev det hem och ha snacks och läsa lite böcker innan pojkarna skulle på simning. Själv begav jag mig till Queen Anne för att gå på balett, The slepping beauty (Törnrosa). Jag fick gratis biljetter av barnens farfar så jag och Sarah spenderade kvällen i McCaw Hall. Det var dress rehersal ikväll så de tog om vissa scener och när de hade tömt hela scenen för att göra det igen så hade de glömt ett skelett så då säger en kille i mikrofonen: I think the skeleton needs help off the stage. haha det var det roligaste som hände på hela kvällen men annars var baletten bra.
Är dock lite smått avundsjuk på min värdpappa som just nu sitter och sköter en lampa åt Elton John och Billy Idol som spelar i Key Arena. Ska säga till han om han jobbar på U2 i sommar och de behöver hjälp med något så ställer jag upp frivilligt :p

Annars bjöd gårdagskvällen på glada nyheter, mina värdföräldrar sa att de vill förlänga med mig så nu ska jag bara fundera på om jag verkligen vill stanna här ett år till men jag har typ till maj innan de skickar papperena om förlängning. Om jag förlängar så måste jag dock fixa ett nytt pass, men jag ska till Washington DC med värdfamiljen så det löser sig nog annars såg jag på ambassadens hemsida att man kunde ansöka om nytt pass den 3-4 maj här i Seattle. Så jag måste snacka med konsulatet här i Seattle. Just nu lutar det åt att jag stannar här ett år till :)

schema v.5

Mån 8:15-5:15
Tis 8:15-5:15
Ons 9:15-5:15
Tors 8:15-2:15
Fre 8:15-5:15
Lör 10pm-12mid

RSS 2.0