27/5

Har inte haft någon tid till att uppdatera den här veckan då det har varit full upp.
Lördag/Söndag: Au pair möte på morgonen och på kvällen blev det utgång med Amy, Rochelle, Anna och Cassie.
Måndag: Jobbade hela dagen och familjen matchade med en ny au pair. En engelsk tjej som kommer hit två dagar efter att jag har slutat jobbat.
Tisdag: Jobbade återigen hela dagen, tog W till hans simlektion på morgonen och på eftermiddagen tog jag med mig alla barnen och grannflickan och gill till lekplatsen.
Onsdag: Regnade i princip hela dagen. På kvällen var det konsert i kyrkan för deras barnkörer, H är med i den yngsta barnkören så vi åkte dit och tittade.
Torsdag: W hade ingen pre school så vi åkte till zoo. Slutade redan vid 3 så jag tog bilen downtown för att hämta ut en biobiljett.
Fredag: Idag har jag jobbat från 8 på morgonen till 6 på kvällen förutom ett litet avbrott runt lunchtid då jag lämnade av W och C hos min vmamma på hennes jobb och sedan åkte in till downtown för att kolla på I Rymden Finns Inga Känslor som visades vid 11 på förmiddagen. Just nu så pågår Seattle International Film Festival och egentligen var tanken att jag skulle vart ledig idag men min vpappa fick jobb så då blev det en liten annorlunda dag istället. Men filmen var bra i alla fall, alltid kul att gå och kolla på svensk film med engelsk text. Det skrattades högt ett flertal gånger och den fick även applåder när den var slut.

Imorgon blir det Champions League Final och sen på kvällen ska jag jobba.

20/5

Idag hade vi varmaste dagen för året hittills så i princip hela dagen spenderades utomhus. Var ledig på förmiddagen så gick till starbucks och köpte en ice tea och sen satt jag ute och läste. På eftermiddagen var det dags för jobb så jag, C och W gick intill de mer centrala delarna av ballard där pojkarna lekte i fontänerna.










17/5

Sjuttonde Maj firas stort här i Ballard med festligheter som pågår hela dagen. På kvällen är det parad som sägs vara den största paraden utanför Norges gränser, i år medverkade 3000 människor i den 2 timmar långa paraden. Som tur är finns det även lite svenska inslag i paraden.
















Måndag kväll








16/5



Köpte nya asics idag!

14/5

Lördagen började redan halv fem på morgonen med Man United - Blackburn, ingen vidare höjdarmatch men de tog en poäng och det var vad som behövdes för att ta hem liga-guldet! Dagen fortsatte sedan med eurovision song contest och en svensk tredjeplats.

Fint väder nästan hela dagen ända tills klockan slog sju på kvällen då regnet började ösa ner och sen inte ville fortsätta. Skitskoj eftersom att jag och Rochelle skulle på Sounders - Portland Timbers. I vilket fall som helst så var det grym stämning eftersom att det var derby, det bjöds på roliga skyltar och även på tifon. Lagom till halvlek, vid strax innan nio på kvällen var vi helt genomblöta. Men det var inte mycket annat att göra än att se glad ut, som tur var var det i alla fall inte kallt. Vi gick och köpte oss en varsin öl och sen stod vi och snackade med killarna som har säsongsbiljetter på raden framför Rochelles.
I andra halvlek fortsatte regnet att ösa ner och matchen slutade 1-1. Efter matchen väntade jag på bussen i 45 minuter innan jag tog en annan buss som inte ens går hela vägen hem men jag var ju som sagt redan blöt så lite vandring i regnet spelade ju ingen roll.
Regnjackan har varit upphängd i nästan 24 timmar nu och den är fortfarande blöt. Hoppas på att det inte regnar imorgon så att jag inte behöver använda den.














12/5

Redan torsdag och en hel del har hänt. Har bland annat köpt biljetter till Arctic Monkeys som kommer hit i augusti och också till Bruno Mars som kommer den andra juni. Min värdfamilj har bokat flygbiljetter till östkusten så vi är där 22/6-3/7. Efter det får jag förhoppningsvis besök ifrån Sverige igen :)

Annars kretsar mycket kring fotboll för tillfället, United är ju i Champions League Final. Och på lördag kan de vinna ligan, de spelar kvart i fem på morgon så det blir en tidig lördag. På kvällen ska jag följa med Rochelle när Sounders spelar mot Portland Timbers, det är första gången de möts i ligan sedan 1992 så den matchen eftersom att det är derby har fått stor uppmärksamhet här i USA.

6/5

Idag fyller C 2 år så ikväll har vi firat honom med släkt och vänner över på kalas. Mina paket fick han redan i morse då han fick en Byggare Bob tröja och nya sandleksaker.


C i sin nya tröja


Ute och testar spaden


Paketöppning


Tårtan efter att W hade blandat massa färger


Ljusutblåsning

5/5

Sista dagen mamma var här så vi åkte upp till Arboretum igen så att hon fick se the rhodedendron glen.






1/5

Söndagen bjöd på strålande solsken så jag och mamma gick en runda i Pioneer Square. Efter som att vädret var så fint bestämde vi oss för att åka på en Harbour Cruise i Elliot Bay.












30/4

Valborgsmässoafton kom och gick. Jobbade en timme på förmiddag då jag tog C till hans simlektion. Efter det tog jag bussen in till downtown för att möta upp mamma som hade varit på Ride the Ducks. Forever 21 öppnade nämligen en ny butik så vi gick dit och shoppade en del. Köpte 2 klänningar och en t-shirt.
På kvällen bestämde vi oss för att gå på fotboll så vi åkte ut till Qwest Field och köpte biljetter till Sounders - Toronto FC. Sounders vann med 3-0!








29/4

Åkte hem en stund efter science center så att C kunde sova innan vi åkte och hämtade upp H från skolan. Eftersom att det var så fint väder åkte vi vidare till Gas Works Park och spenderade resten av eftermiddagen där.












science center 29/4






27/4

Jag, C och mamma åkte till Washington Park Arboretum som är en stor park med massa träd och en hel del blommor. Jag och C gick en stund i parken innan vi tog bilen ner till Japanese Garden dit mamma hade gått.








RSS 2.0