schema v.35

Mån 8:30-5:30
Tis 8:30-5:30
Ons 8:30-5
Tors 8:30-5:30
Fre 8:30-5:30

28/8

Började gårdagen med att bege mig mot Greenwood för att där ha min uppkörning. Fick köra i cirka 10 minuter och fick bland annat parkera i backe och backa runt gathörn. Klarade uppkörningen även om jag fick lite minuspoäng för att bland annat varit för långt ifrån kanten när jag backade. Sen åkte jag hem och jobbade några timmar, vi gick till lekparken och sedan hjälpte jag till att packa. Min värdfamilj är nämligen ute och campar denna helgen, jag valde att stanna hemma. Så det är jag och katten denna helgen ;)

Igår kväll dock körde jag ner till downtown för att möta upp Tracey, Rochelle och en tysk tjej. Det blev middag och sedan bio. Vi såg eat, prey, love som inte var någon höjdare. Det var dock roligt att se Tuva Novutny.

Idag blev det tidig morgon eftersom att jag var tvungen att åka till DOL (department of licence). Kom dit vid nio men idag tog det bara 55 minuter. Fick skriva på lite papper, betala 25 dollar och ta ett kort. Så nu har jag ett temporärt körkort och mitt riktiga kommer om cirka en vecka.
Nu sitter jag och kollar på united - west ham, kom hem precis när andra halvlek började så det var perfekt. Resten av dagen ska jag spendera med tjejerna  :)


bilder 24/8










bilder 17/8








25/8

Gör en liten snabb uppdatering över de senaste dagarna. I söndags åkte vi till west seattle för welcome party för Shelby och Rochelle. Shelby efterträder Sarah och Rochelle tar över efter Laura som kom hit samtidigt som mig. Vi åt lite grillat och till efterrätt fick vi vaniljglass och chokladtårta :)

Måndag blev det jobb hela dagen, vi gick bland annat till biblioteket och spenderade lite tid där.
Tisdag var H med farmor för att bland annat köpa nya skor till skolstarten. Så det var bara C och W hemma, vi lekte ute i trädgården med vatten. På kvällen blev det middag på cheesecake factory med Tracey och Rochelle.
Idag spenderade vi några timmar på zoo och sedan några timmar hemma. Ikväll åt vi middag allihopa på en italiensk restaurang tillsammans med farmor, farfar óch faster. Barnens farmor fyller nämligen år imorgon.

Bilder kommer när jag har fört över dem till datorn!


schema v.34

Mån 8:30-5:30
Tis 8:30-5:30
Ons 8:30-5:30
Tors 8:30-5:30
Fre 9:30-3

18/8

Denna vecka är vi återigen upptagna med camps. Både W och H är på camp på Children's Theatre fast olika tider så vi spenderar ca 4,5 timme vid Seattle Center. Både måndag och tisdag var det minst 35 grader så de dagarna spenderades mest lekande med vatten. Idag hade vi med oss H's vän hem från camp och imorgon ska vi till poolen för att möta upp en annan familj. Så det blir inte mycket uppdaterat dessa dagar då vi har fullt upp.

North Cascades












Helgen

Hela helgen har varit fullt upp så här kommer nu en uppdatering.
I fredags började jag jobba vid kvart i åtta på morgonen men fick sluta vid halv fyra redan. H och W åkte till sin faster för att sova över. På kvällen åkte jag ner till downtown och åt middag med Sarah, Tracey och en tysk tjej jag inte minns namnet på. De åkte sedan vidare för att se på bio och jag åkte hem. Stötte på min vmamma i köket så satt uppe med henne och åt glass och snackade om allt möjligt.

Lördagen började tidigt. Jag och min vpappa för att åka till Bellevue så att jag kunde göra teoriprovet för körkortet. Tog två timmar innan det äntligen blev min tur, efter det tog det bara en kvart att lämna in alla papper, göra syntest, göra teoriprov och få en tid för uppkörning. Sen blev det hem en liten vända för att sedan åka till Cheesecake Factory och äta lunch med Sarah, Amy och Becky. Efteråt blev det lite shopping på HM. Sedan åkte jag, Sarah och Amy hem till Amy och spenderade resten av kvällen där.

På söndagen steg vi återigen upp tidigt för att bege oss mot North Cascades, vi körde genom bergen och hamnade i en liten stad som var uppbyggd som i vilda västern för att sedan köra runt bergen på södra sidan. Sedan blev det att ta farväl av Sarah som nu har lämnat oss för Kanada.


Dagens outfit



T-shirt - Manchester United
Jeansshorts - HM

schema v.33

Mån 8-5
Tis 8:30-5:30
Ons 8:30-5:30
Tors 8:30-5:30
Fre 8:30-5:30

science center 11/8






zoo 9/8












små vägar


schema v.32

Mån 8:30-5:30
Tis 8:30-5:30
Ons 8:30-5:30
Tors 1:30-5:30 & 7:30-9:30
Fre 8:30-5:30

7/8

Lördagen började tidigt, jag lämnade huset strax innan halv åtta på morgonen för att bege mig mot west seattle och hämta upp Sarah. Därifrån tog vi oss vidare till Mount Rainier National Park med sikte på att besöka Mount Rainier. Vi besökte vulkanen men tyvärr var det mycket dimma och senare på dagen också regn så vi såg i princip ingenting av själva vulkanen eller de vackra utsikterna som ska finnas där. Men vi njöt av dagen ändå med vacker natur och lite rådjur.


















just nu


Nytt pass


2/8

Första dagen avklarad av denna lugna vecka. Dagen började med att min vföräldrar tog H med sig för att skjutsa han till hans camp och så kom W's kompis B hit. De lekte här i ca 45 minuter innan det var dags att skjutsa dem till deras aloha-camp. Åkte hem igen med C och två timmar senare var det dags att åka och hämta W. På vägen hem somnade C så han sov i nästan 2 timmar. Under tiden så åt jag och W lunch och så tog vi upp lite nya kläder till han eftersom att han har en del kläder som börjar bli för smått. När C vaknade vid halv två-tiden så år han lunch och sen gick vi ut och lekte. Mina vföräldrar kom hem tillsammans med H vid fyra så jag fick sluta redan då :)

Så här kommer hela veckan se ut i princip förutom att de ska lämna av W hos B på morgonen så jag ska bara hämta W vid halv tolv när hans camp slutar. På onsdag har W playdate efter camp och på torsdag ska jag ta med mig C till det svenska konsulatet för att hämta upp mitt pass. Och då ska även W äta lunch med sin farmor så denna veckan kommer inte bli vidare ansträngande.


header

Har ändrat headern på bloggen, ska ändra lite i designen också. Men det får bli imorgon, har varken tid eller ork just nu.


1/8

Jag har gnällt lite på att det bara finns mörk öl i huset så nu kom min vmamma hem med ljus öl bara för min skull, tydligen hjälper det att gnälla lite ibland ;)

schema v.31

Mån 8:15-5
Tis 8:15-5:30
Ons 1-5:30
Tors 8:15-5:30
Fre 8:15-5

RSS 2.0