zoo 25/8

Jag och C mötte upp Rochelle och hennes pojk som är lika gammal som C på zoo.








Seattle Storm

I tisdags var jag och Rochelle och kollade på när Storm spelade mot San Antonio Silver Stars i WNBA. Storm vann med 63-55 efter en jämn match.








23/8






15/8

Förra veckan hade jag alla tre pojkarna hemma men denna vecka är H på camp igen, denna gång är det ett camp där de lär sig att segla, paddla kajak, paddleboarding och så har de en hel del tid till lek i vattnet. Nästa vecka är både H och W på camp så då lär det bli lugnt. Barnens mormor och morfar kommer också och hälsar på nästa torsdag. Mycket som händer nästa vecka då jag och Rochelle också ska gå och kolla på Seattle Storms som spelar i Women's NBA, förra året blev de amerikanska mästare!

Har ju bara 3,5 vecka kvar som au pair så den mesta tiden går åt till att planera resandet nästa månad, har nu i alla fall boende ordnat i alla städerna. Har bokat biljett till Alcatraz i San Francisco och så har jag beställt gratis resebroschyrer som jag har börjat bläddra igenom.


9/8

Seattle City har byggt en ny lekplats vid golden gardens så förra tisdagen var jag och barnen där och testade den. De har byggt ett piratskepp, klätterställning, rutschbanor och gungor, pojkarna höll sin underhållna i 2 timmar.










8/8

Jag och barnen tog bussen till downtown och gick och besökte the coastguard museum.






Seafair

Seafair är ett stort event som inträffar första helgen i augusti varje år. Det är massa parader, shower och uppvisningar. Höjdpunkten är Blue Angels som flyger in och gör en show. I år tog jag och Rochelle bussen så nära som möjligt till I-90 Bridge som är avstängd när de flyger därför att de flyger så lågt och för bilförarna säkerhet så stängs bron av 45 minuter innan showen börjar. Vi var där 50 minuter innan bron stängdes och det var redan fullt med folk men så fort vi fick hoppa över avspärrningarna så hamnade vi längst fram med grym utsikt.








SAM

Seattle Art Museum (SAM) hade gratis inträde i torsdags så efter jag hade jobbat klart tog jag bussen downtown och kollade in konstmuseumet.


Gjort utav 40 000 hundbrickor




Konst hängandes i taket

3/8








31/7

På lördagkvällen föreslog min vmamma att vi skulle åka över till Olympic Penninsula och Cape Flattery så vi lämnade ett regningt Seattle på söndagsmorgonen och lagom till lunch kom solen fram och vi fick en härlig dag :)
















RSS 2.0