Camano Island Day 3

Sista dagen så packade vi och sedan så städade jag och min vpappa stugan medans barnen var ute i snön. Jag övergav dock städningen efter ett tag och gick ut i snön jag med innan vi åkte hem.










Camano Island Day 2

Andra dagen vaknade vi upp till strålande solsken och en klarblå himmel men isande kallt dock. Vi gick ut och lekte i snön på morgonen och sen gick vi in och åt lunch. C sov en stund så min vpappa tog med sig de andra pojkarna ut och jag och min vmamma stannade inne. På eftermiddagen tog vi en hike till Cranberry Lake där W lyckades med att halvt ramla i, hans ena stövel och vante är fortfarande blöta stackarn. Efter middagen grillade vi marshmallows och gjorde s'mores.
































Camano Island Day 1

I torsdags körde vi upp till Camano Island, ligger ca 1,5 timme norr om Seattle. De hade fått en hel del snö medans vi i Ballard bara fick lite lätt snöfall som smälte så fort det landade på marken. När vi kom upp dit så gick vi ut och lekte i snön med en gång :)
















Tulips

Fick tulpaner av min värdmamma idag!


21/2

Idag är det President's day så det är helgdag här i USA, idag är det också första dagen av Mid-Winter Break. Jag och barnen gick till en skola här i närheten och lekte på deras lekplats.








19/2



Sitter hemma hos Amy nu och vantar pa att hon ska bli fardig, vi ska namligen ut och ga en runda i det harliga solskenet.

Gardagskvallen blev inte vad vi hade raknat med, festen flyttades till U-district och till ett frat-party. Vi hangde dar i ett par timmar innan de sa att polisen var pa vag sa alla var tvugna att lamna. Istallet forflyttade vi oss till ett house-party , dar vi tillbringade cirka 5 minuter innan polisen kom dit. Sa det slutade med att vi akte henm till mig vid ett-tiden och gick ohc lade oss. Idag vaknade vi upp till pannkaksfrukost som intraffar varje lordag hemma oss mig, lika gott som vanligt. Ska nog infora pannkaksfrukost pa lordagar hemma i Sverige sen :)

17/2

Jobbar nu ikväll och alla tre pojkarna somnade inom 10 minuter, helt otroligt. W ville att jag skulle sova bredvid honom så han lade armen runt mig och sen virade in sina fingrar i mitt hår så det tog en stund innan jag kom loss utan att väcka honom.

Imorgon ska jag till Woodinville och träffa Amy, vi ska på avskedsfest för tre au pairer från Cultural Care. Amy känner 2 av tjejerna och jag känner den tredje. På lördag ska vi troligtvis till en italiensk tjej och bada lite i hennes hot tub :)

Nästa vecka är det mid-winter break så torsdag-lördag ska vi åka till Camano Island, det ligger cirka 1,5 timme norr om Seattle. Behövde inte följa med om jag inte ville men eftersom att jag inte vart där innan så bestämde jag mig för att följa med.

16/2






13/2

Begav mig ut på en promenad upp till Fremont Peak Park












11/2






9/2

Idag var det strålande solsken och klarblå himmel så jag passade på att inviga min nya väst.










väst

Köpte denna för några veckor sedan på rea, var nedsatt från 98 dollar till 30 dollar :)


sjuk

C var sjuk för ett par dagar sedan så att jag har bara väntat på att det skulle bli min tur och igår slog det till med halsont och huvudvärk. Idag har det släppt men istället har jag hosta, en näsa som rinner och en röst som försvinner emellanåt.

Helgen bestod av barnteater med familjen, Go Dog Go som är en känd amerikansk barnbok. Efter teatern mötte jag upp Rochelle och vi sysselsatte oss med bio. Denna gång roommate som inte alls levde upp till förväntningarna.
Söndagen fick jag ett sms från Amy då hon lite impulsivt hade bokat tid för att tatuera sig så jag följde med henne dit på kvällen. Hon tatuerade in en fairy wand med stjärnor runt på handleden, kommer inte på den svenska översättningen just nu.

Nu är det dags för One Tree Hill!

3/2






RSS 2.0